Vera Wang are 70 de ani si arata uimitor. Care sunt secretele siluetei sale

Publicat de Ana Ionescu in 13 Mai 2020
Vera Wang are 70 de ani si arata uimitor. Care sunt secretele siluetei sale
Vera Wang are 70 de ani si arata uimitor. Care sunt secretele siluetei sale

Creatoarea de moda Vera Wang are 70 de ani, insa nu isi arata deloc varsta. Arata spectaculos de bine si a devenit foarte populara pe retelele de socializare. Toata lumea vrea sa ii afle secretele care o ajuta sa se mentina atat de bine.

La 70 de ani, Vera poate concura cu adolescentele. Recent ea a dezvaluit care sunt secretele siluetei sale fara cusur. Celebra creatoare de moda i-a impresionat pe cei 2,6 milioane de admiratori ai ei de pe Instagram dupa ce a publicat de curand pe aceasta retea de socializare o serie de fotografii care dezvaluie o silueta incredibila pentru o femeie de varsta ei.

"Am nevoie de un abdomen ca al tau. Ce exercitii fizice faci?", a intrebat-o pe creatoarea de moda una dintre admiratoarele ei de pe Instagram.

"Munca, somn, un cocktail cu votca, nu prea mult soare", i-a raspuns imediat Vera Wang.

in ultimele saptamani, Vera Wang a publicat pe retelele de socializare mai multe detalii legate de viata ei personala ?i despre perioada petrecuta in izolare in re?edinta sa din Miami ?i a dezvaluit ca a mancat gogo?i ?i pizza ?i ca s-a inscris la un curs online de gastronomie, intrucat dorea sa invete sa prepare frittata din cartofi dulci.

in pofida acestor mici excese culinare, Vera Wang s-a declarat convinsa ca va putea sa i?i mentina o silueta de invidiat, chiar daca nu este "o fana impatimita a exercitiilor fizice".

"Nu sunt o fana impatimita a exercitiilor fizice, dar imi place sa joc golf la Liberty National din Jersey City sau la Atlantic Golf Club din Hamptons, atunci cand se intampla sa fiu acolo. Joc ingrozitor, dar sunt entuziasta", dezvaluia creatoarea de moda intr-un interviu recent.

Sursa: https://agerpres.ro
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: