Mihaela Bilic: ce trebuie sa mananci ca sa slabesti

Publicat de Ana Ionescu in 18 Iunie 2020
Mihaela Bilic: ce trebuie sa mananci ca sa slabesti
Mihaela Bilic: ce trebuie sa mananci ca sa slabesti

Nutritionistul Mihaela Bilic a dezvaluit ca atunci cand tii o dieta este foarte important ceea ce mananci, si nu orele la care mananci de exemplu. De asemenea, pierderea in greutate nu depinde kilogramele pe care le ai, varsta sau sex.

"Trebuie sa recunosc ca in materie de nutritie exista „retete” care functioneaza la toata lumea, nu e nevoie de cine stie ce personalizare. Daca vrei un regim care sa dea cu adevarat un "restart" corpului tau, atunci eu cred ca trebuie renuntat si la carne si la branza", spune Mihaela Bilic.

Cura de slabire/detoxifiere/schimbare metabolism si eliminare dependenta de mancare:

Fasolea boabe, lintea, mazarea, nautul, humusul maxim de 2 ori/ saptamana.

„Nu conteaza orele de masa, important e sa nu fie mai mult de 2/zi. Nu conteaza cat de mare e portia de peste. Nu conteaza greutatea de plecare, varsta sau sexul, e general-valabil.

Conteaza ca regimul sa fie tinut minim 3 saptamani (ideal ar fi 3 luni), doar atunci se da un “restart” cu adevarat intregului organism.

Si ca sa terminam intr-un ton optimist, pana inventez dieta cu bere, va spun ca 1 data/ saptamana e voie sa va faceti de cap cu un pahar de alcool (vinul e ideal), carne in loc de peste si o portie de cartofi, cat sa nu uitati gustul carbohidratilor”, a scris Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook.

Sursa: https://infoactual.ro
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: