7 semne care arata ca organismul tau este plin de toxine

Publicat de Ana Ionescu in 20 Aprilie 2020
7 semne care arata ca organismul tau este plin de toxine
7 semne care arata ca organismul tau este plin de toxine

Esti lipsit de energie si ai o stare de somnolenta continua? Primele organe care sunt afectate de toxine sunt ficatul si rinichii, deoarece sunt principalele responsabile cu functiile de curatare a organismului.

Ficatul neutralizeaza sau transforma multe dintre substantele toxice in inofensive si le duce in sange, astfel incat acestea sa fie expulzate.

Si rinichii filtreaza sangele cu scopul de a retine substantele utilizabile si de a le elimina pe cele daunatoare prin urina. Iata cateva semne pe care le arata corpul cand organismul este plin de toxine:

Oboseala constanta

Chiar si atunci cand te-ai odihnit bine te simti epuizat? Acesta poate fi un semn ca organismul tau lucreaza foarte mult pentru a scapa de toxine. In acest caz, cel mai tau lucru pe care il poti face este sa bei si mai multa cafea sau sa mananci dulce pentru indeparta oboseala.

Cresterea in greutate

Pierderea in greutate nu este niciodata usoara, dar daca ati ales sa reduceti caloriile si sa faceti exercitii fizice si sa continuati sa castigati kilograme, este posibil sa aveti o problema hormonala. Functia hormonala poate fi afectata de toxinele din produsele noastre alimentare si de ingrijire personala.

Respiratie urat mirositoare

Nici spalarea dintilor, nici guma de mestecat nu ajuta la eliminarea respiratiei urat mirositoare? Atunci este vorba despre probleme digestive, dar si de un semn ca ficatul tau incearca sa scape de toxinele din corp.

Constipatie

Intestinele ne scapa de o multime de toxine in fiecare zi. Cand suntem constipati, stocam toate toxinele si ne afecteaza negativ organismul. Pe langa durerile de stomac, constipatia poate provoca dureri de cap si oboseala.

Acesta poate fi, de asemenea, un simptom al multor toxine din corp, din cauza alimentelor procesate pline de substante chimice, pesticide si conservanti.

Sensibilitate la mirosuri

Reactia puternica la anumite mirosuri poate insemna ca sunteti mai sensibil la anumite substante chimice, dar este, de asemenea, un semn ca organismul se lupta cu o suprasolicitare toxica.

Dureri musculare

Daca te trezesti cu durere in corp si nu se datoreaza faptului ca ai facut exercitii fizice cu o zi inainte, poate se datoreaza faptului ca toxinele iti afecteaza muschii si articulatiile.

Probleme ale pielii

Acumularea de toxine in corp poate fi semnalata si de aparitia acneei sau alte eruptii cutanate. Acneea poate fi legata in special de toxina din dieta sau de ingrijirea pielii.

Sursa: https://soy502.com
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: