Gabriela Cristea a slabit 20 de kilograme: In ritmul asta, in toamna ajung la 50 de kilograme

Publicat de Ana Ionescu in 15 Iunie 2020
Gabriela Cristea a slabit 20 de kilograme: In ritmul asta, in toamna ajung la 50 de kilograme
Gabriela Cristea a slabit 20 de kilograme: In ritmul asta, in toamna ajung la 50 de kilograme

Dupa doua nasteri, Gabriela Cristea s-a ingrasat foarte mult. S-a ambitionat, iar acum tine o dieta minune, care a ajutat-o sa slabeasca spectaculos.

La 45 de ani, prezentatoarea TV se poate lauda cu o talie de invidiat. Dieta Gabrielei Cristea contine cinci mese pe zi, dintre care  trei principale si doua gustari. Vedeta nu se abtine nici de la dulciuri. Secretul acestei diete sta in numarul de calorii care trebuie consumate intr-o singura zi.

"M-am si ingrasat in perioada asta, dar acum sunt la cura de slabire si am reusit sa slabesc. Sunt in continuare la dieta, tin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, impartite in 5 mese, 3 principale si doua gustari si ma simt foarte OK, pentru ca mananc absolut orice, inclusiv dulce o data pe saptamana si ma simt foarte bine.

Cred ca asta e ritmul pe care il voi tine. Si daca o tin asa cred ca pana la toamna o sa am 50 de kilograme", a povestit Gabriela Cristea pentru click.ro.

A incercat si un regim hipoproteic 

Inainte de a apela la aceasta diete, Gabriela a marturisit ca a tinut un hopoproteic, insa a fost greu de tinut si foarte plictisitor.

De asemenea, pe langa cele cinci mese pe zi, Gabriela Cristea a mai povestit ca ceaiurile si apa stau la baza acestei diete.

"Am incercat si un regim hipoproteic si, intr-adevar, slabesti foarte repede, doar ca este foarte greu de tinut si extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificarii alimentelor, asa ca am optat pentru varianta de 1200 de calorii, impartite in 5 mese, 3 principale si 2 gustari.

E super! Pe langa asta beau minim 2 litri si jumatate de apa, beau ceaiuri din plante si nu m-am apucat inca de sport, pentru ca nu mai am cand si nu mai am nici energie, sincer!", a mai spus vedeta.

A slabit 20 de kilograme 

Gabriela Cristea a dat deja 20 de kilogarme jos si vrea sa mai dea inca 5 prntru a se simti bine cu ea. Vedeta nu numai ca a slabit foarte mult dar acum se poate intoarce la rochiile din garderoba cu care se pozeaza si face adevarate sedinte foto pe care fanii le iubesc si o raspalatesc cu multe likeuri.

Sursa: https://voxbiz.ro
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: