Dieta Varcolac: slabesti 3 kilograme in 24 de ore

Publicat de Ana Ionescu in 08 Mai 2020
Dieta Varcolac: slabesti 3 kilograme in 24 de ore
Dieta Varcolac: slabesti 3 kilograme in 24 de ore

Dieta Varcolac este o cura de slabire foarte populara printre vedetele de la Hollywood. Mai este numita si Dieta Lunii si a reusit sa cucereasca vedete precum Demi Moore sau Madonna, pentru ca are rezultate foarte rapide. In doar 24 de ore poti slabi pana la 3 kilograme daca urmezi regulile cu strictete.

Inventatorii acestei diete spun ca Luna influenteaza cantitatea de apa din corpurile noastre, in acelasi mod in care duce la oscilatia periodica a nivelului marilor sau oceanului,datorita fortei de atractie a ei si a Soarelui.

Dieta Varcolac ajuta la eliminarea toxinelor din organism si stimuleaza procesul de lipoliza-descompunerea grasimilor depozitate in celule. Astfel,ea ajuta organismul sa-si foloseasca enzimele care sunt vitale pentru descompunerea produselor alimentare si pentru absorbtia nutrimentilor.

Dieta are doua variante

Versiunea de baza: in care o zi postesti daca este luna plina sau luna noua. Astfel, vei consuma doar lichide. Mai exact, doar sucuru naturale din fructe si legume. In aceasta etapa, are loc detoxifierea organismului.

Dieta Varcola: versiunea extinsa

In aceasta etapa sunt acoperite toate fazele lunii – luna plina, primul patrar, luna noua si ultimul patrar.

In prima faza (Luna plina) sunt aceleasi reguli ca la versiunea de baza. Nu se mananca nimic si se consuma doar apa si sucuri naturale.

A doua faza (Primul patrar): in aceasta etapa se recomanda sa bei opt pahare de apa in fiecare zi a primului patrar si sa consumi alimente solide.

A treia faza (Luna noua). Aceasta are un impact major asupra organismului, deoarece se consuma doar lichide si se elimina complet alimentele solide.

Ceaiul verde cu proprietati  puternic antioxidante este ideal pentru ca stimuleaza metabolismul si maximizeaza efectul pe care il are aceasta faza lunara asupra organismului.

A patra faza (Ultimul patrar). In aceasta faza se intensifica poftele, insa este foarte important sa eviti dulciurile si grasimile. Se recomanda ca intre orele 15.00 si 17.00 sa se consume lichide care te vor ajuta sa-ti mai potolesti din pofta de mâncare.

Nu se recomanda ingerarea de alimente dupa ora 18.

Sursa: https://clickpentrufemei.ro
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: