Dieta cu care slabesc rusoaicele 30 de kilograme in doua luni
Publicat de Ana Ionescu in 01 Mai 2020Rusoiacele au un secret pentru silueta lor! Ele reusesc sa slabeasca pana la 30 de kilograme cu ajutorul unei cure de slabire creata de nutritionistii rusi.
Dieta se bazeaza pe un consum redus de carbohidrati, in special zaharurile (din bomboane, din inghetata ori din ciocolata).
Nici produsele de patiserie nu sunt recomandate, deoarece se dizolva repede in organism ai se transforma in grasime. De asemenea, nu este recomandat consumul de grasimi animale sau produsele de patiserie. Cantitatea de sare ai fluidele din alimentatie este de asemenea limitata.
In cadrul dietei ruse nu este recomandat nici consumul de condimente precum piper sau mustar. De evitat este si maioneza.
Din meniul dietei ruseati sunt excluse alimentele afumate ai sarate, cu exceptia verzei murate (imbunatateate digestia). Sunt excluse ai bauturile alcoolice. Dieta ruseasca ar trebui sa fie urmata timp de cel putin doua luni.
Pentru rezultate optime, pe langa dieta, este important sa consumi minim 3 litri de apa pe zi (pe langa ceai si cafea) si sa faci sport.
Dieta ruseasca: meniul pe zile
Luni
- Mic dejun: 100 g peste fiert, 150 g salata de varza, mazare verde, morcovi fierti, o ceasca de cafea neagra, fara zahar.
- Gustare: 150 g carne fiarta, 100 de grame de branza de vaci, 2 mere.
- Pranz: supa de legume, 150 g salata de varza si morcovi, 1 ceasca de compot de mere.
- Cina: 100 g peste fiert, 2 cartofi fierti, o ceasca de ceai fara zahar.
Marti
- Mic dejun: 200 g salata de varza tocata, mazare verde si ceapa, asezonata cu ulei vegetal, o ceasca de cafea neagra.
- Gustare: 1 iaurt.
- Pranz: 100 g peste fiert, un pahar de suc de mere.
- Cina: 100 g peste fiert, 2 cartofi fierti, 1 portocala.
Miercuri
- Mic dejun: 1 ou fiert moale ou, 1 felie paine prajita, o ceasca de cafea neagra.
- Gustare: 100 g terci de cereale cu fructe.
- Pranz: 150 g carne de pui slaba fiarta, 2 mere, 1 portocala.
- Cina: salata condimentata cu ulei vegetal, 1 cana suc de mere.
Joi
- Mic dejun: 1 ceasca iaurt, 1 biscuit.
- Gustare: salata de legume crude, asezonata cu ulei vegetal.
- Pranz: 100 g carne fiarta, 150 de grame de salata de varza acra si ceapa verde.
- Cina: un bol de supa de legume, 100 g morcovi rasi proaspeti, cu un pic de maioneza.
Vineri
- Mic dejun: 3 linguri branza de vaci, o ceasca de cafea neagra, fara zahar.
- Gustare: 2 mere, 2 portocale, 1 pahar suc de portocale.
- Pranz: 1 mezel dietetic, 150 g varza proaspata cu suc de lamaie, 1 pahar suc de portocale.
- Cina: 150 g peste slab fript, 100 g coacaze negre, un pahar de apa minerala.
Sambata
- Mic dejun: 100 de grame de carne fiarta, 100 de grame de varza acra.
- Gustare: 100 g branza de vaci fara grasimi.
- Pranz: un bol de legume sau supa de ciuperci, o bucata mica de paine neagra.
- Cina: 1 bucata de carne de porc la gratar, 100 de grame de sfecla fiarta, o ceasca de ceai fara zahar.
Duminica
- Mic dejun: 100 de grame de fulgi de ovaz cu 1 lingura miere.
- Gustare: 150 g de salata de fructe dupa cum se doreste.
- Pranz: 100 g peste fiert, 150 g salata de legume crude asezonata cu ulei vegetal.
- Cina: 100 de grame de carne de pui fiarta, 2 cartofi fierti, 1 mar, 1 cana suc de mere.