Dieta cu care slabesc rusoaicele 30 de kilograme in doua luni

Publicat de Ana Ionescu in 01 Mai 2020
Dieta cu care slabesc rusoaicele 30 de kilograme in doua luni
Dieta cu care slabesc rusoaicele 30 de kilograme in doua luni

Rusoiacele au un secret pentru silueta lor! Ele reusesc sa slabeasca pana la 30 de kilograme cu ajutorul unei cure de slabire creata de nutritionistii rusi.

Dieta se bazeaza pe un consum redus de carbohidrati, in special zaharurile (din bomboane, din inghetata ori din ciocolata).

Nici produsele de patiserie nu sunt recomandate, deoarece se dizolva repede in organism ai se transforma in grasime. De asemenea, nu este recomandat consumul de grasimi animale sau produsele de patiserie. Cantitatea de sare ai fluidele din alimentatie este de asemenea limitata.

In cadrul dietei ruse nu este recomandat nici consumul de condimente precum piper sau mustar. De evitat este si maioneza.

Din meniul dietei ruseati sunt excluse alimentele afumate ai sarate, cu exceptia verzei murate (imbunatateate digestia). Sunt excluse ai bauturile alcoolice. Dieta ruseasca ar trebui sa fie urmata timp de cel putin doua luni.

Pentru rezultate optime, pe langa dieta, este important sa consumi minim 3 litri de apa pe zi (pe langa ceai si cafea) si sa faci sport.

Dieta ruseasca: meniul pe zile

Luni

Marti

Miercuri

Joi

Vineri

Sambata

Duminica

Sursa: https://antenasatelor.ro
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: