Dieta cu care Majda Aboulumosha a slabit 23 de kilograme

Publicat de Ana Ionescu in 25 Mai 2020
Dieta cu care Majda Aboulumosha a slabit 23 de kilograme
Dieta cu care Majda Aboulumosha a slabit 23 de kilograme

Actrita Majda Aboulumosha a slabit enorm cu ajutorul unei diete pe care a tinut-o mai multe luni.

Vedeta ajunsese sa cantareasca 89 de kilograme si a decis sa ia atitudine, pentru ca kilogramele se acumulau tot mai mult. Cu multa vointa, a reusit sa ajunga la 56 de kilograme, slabind astfel 23 de kilograme.

"Am primit foarte multe mesaje, cu rugamintea sa postez din nou dieta. Primele 2 zile, iaurt si salata, dupa care, urmatoarele 3 zile, iaurt, salata si un tip de aliment pe care-l alegeti voi, fie ca este carne, fie ca este peste, fie ca este mar. In momentul in care vreti sa mancati mai multe fructe, sa nu consumati iaurt in acele 3 zile. Ca sa treceti la un alt aliment, de fiecare data tineti din nou, iaurt, salata, dupa care, pepene, de exemplu sau iaurt, salata, ton", a scris Majda pe Instagram.

A consumat multa salata de varza 

"Eu am consumat foarte multa salata de varza, insa nu am folosit toate legumele in salata. De exemplu, rosia imi face un pic de aciditate si atunci am preferat sa mananc foarte multa salata de varza sau salata simpla sau salata cu castravete cel mult. Am folosit ulei normal, nu de masline, insa cu cat folositi mai mult ulei de masline, rezultatele vor aparea mai devreme. Se tine atat cat va doriti voi si cat puteti. Nu este luata de la vreun specialist, asa ca va rog sa luati legatura cu un nutritionist. Am tinut-o eu pe propria raspundere, pentru corpul meu. La mine a dat rezultate", a explicat vedeta.

Oscilez intre 56 jumatate si 58 de kilograme

"Am tinut de mai multe ori aceasta dieta. si atunci cand eram mai mica si am slabit peste 23 de kilograme, daca nu si mai bine. In pIezent, ma mentin. De la 89 de kilograme cat am avut cel mai mult, am ajuns la 67, iar acum oscilez intre 56 jumatate si 58.", a dezvaluit Majda.

Sursa: https://dcnews.ro
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: