Dieta cu apa calda: rezultate vizibile dupa 3 zile

Publicat de Ana Ionescu in 23 Aprilie 2020
Dieta cu apa calda: rezultate vizibile dupa 3 zile
Dieta cu apa calda: rezultate vizibile dupa 3 zile

Dieta cu apa calda este una dintre cele mai cunoscute cure de slabire si promite rezultate vizibile dupa 3 zile. Dieta cu apa calda se bazeaza pe hidratarea intensa a organismului. Apa se bea la temperatura camerei, 36-37 grade, nu mai mult de atat.

Aceasta dieta a fost creata de Bob Harper, trainer si nutritionist al multor vedete din SUA. El a explicat in detaliu cum functioneaza dieta cu apa. Tesuturile organismului uman sunt alcatuite din 70% apa. Mai mult, apa reprezinta 80% din sange, 20% din compozitia oaselor, 75% din muschi si 90% din compozitia creierului.

Un pahar cu apa calda baut dimineata pe stomacul gol activeaza organele interne si ajuta la pierderea in greutate.

Dieta cu apa calda: principala regula

Cea mai importanta regula a acestei diete este sa bei cat mai multa apa. in acest fel, organismul va fi hidratat, senzatia de foame redusa, tentatiile de a ciuguli infinit mai mici.

Apa ajunsa in stomacul gol, va fi usor absorbita in sange si va ajuta organele sa elimine toxinele. Cura nu este insa indicata in multe afectiuni renale, neurologice, circulatorii.

Cum trebuie sa bei apa calda

Cum ajuta apa organismul

Lipsa de hidratare duce la depunerea de grasimi in organism. De asemenea, rinichii nu vor mai functiona normal, iar o parte din functia lor va fi transferata ficatului. Ficatul are rolul de a transforma rezervele de grasime in energia necesara corpului. Atunci cand preia functia rinichilor, ficatul lucreaza ineficient, prelucrand mai putine grasimi, ceea ce duce la depunerea surplusurilor.

Rolul dietei cu apa

Ce presupune dieta cu apa calda

Nu bea apa in timpul mesei, ci la cateva minute dupa ce ai terminat de mancat. Bea apa calda cu 30 de minute inainte de masa si dupa masa, pentru a accelera digestia. Daca simti senzatia de foame, indicat este sa bei mai intai un pahar cu apa. De multe ori, senzatia de foame este confundata cu senzatia de sete.

Micul dejun in dieta cu apa ar trebui sa fie compus din cereale integrale si fructe. De mentionat ca pe parcursul dietei meniul trebuie sa contina legume, peste, paine integrala, cereale si fructe.

Alimente interzise in dieta cu apa calda

La fel ca in orice dieta, trebuie sa fii atent si la alimentatie. Sa nu faci excese si sa eviti produsele care ingrasa si nu sunt sanatoase:

Sursa: https://a1.ro
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: