Dieta cu care Catalin Crisan a slabit 32 de kilograme in 10 saptamani

Publicat de Ana Ionescu in 12 Iunie 2020
Dieta cu care Catalin Crisan a slabit 32 de kilograme in 10 saptamani
Dieta cu care Catalin Crisan a slabit 32 de kilograme in 10 saptamani

Cantaretul Catalin Crisan s-a luptat ani la rand cu kilogramele in plus. Cu ajutorul unei diete personalizate, artistul a reusit sa slabeasca spectaculos: 32 de kilograme in doar 10 saptamani.

Dieta pe care a urmat-o Catalin Crisan include cinci mese pe zi, nu presupune infometare si da rezultate rapide. Acest regim este recomandat doar persoanelor care vor sa slabeasca mai mult de 15 kilograme. Dieta are sase etape, iar durata ei este variabila. 

Atentie: nu trebuie sa sari peste mese, nu manca alte alimente decat cele permise. De asemenea, este foarte important sa consumi trei litri de lichide pe zi (apa, ceai, cafea). Sunt interzise sucurile si nu se mai mananca de 20.00. Toate preparatele se gatesc fara ulei. 

Dieta lui Catalin Crisan: etapa 1

Etapa 1 dureaza doua saptamani: Se consuma: carne, peste, organe, mezeluri, in orice cantitate, branzeturi fermentate in limita a 100 de grame pe zi, un ou pe zi. Sunt permise condimentele, mai putin hrean, ceapa, usturoi. Sunt interzise zaharul si mierea.

 Etapa 2, noua zile

In primele trei zile se consuma fructe crude sau gatite in limita a 500 de grame pe zi, legume crude sau gatite in orice cantitate si lactate proaspete in limita a 400 de grame pe zi – lapte, chefir, cas, lapte batut, branza de vaci. 

Sunt interzise: strugurii, perele, prunele, smochinele, stafidele, nucile, semintele, cartofii, porumbul, fasolea uscata. in urmatoarele sase zile se consuma carne, mezeluri si oua in orice cantitate. 

Etapa 3, 12 zile

In primele zile se consuma doua oua pe zi si 100 de grame de branzeturi nefermentate. Doua din mese vor consta in legume verzi, in orice cantitate – spanac, urzici, castraveti, varza, broccoli, etc.

In urmatoarele trei zile se mananca oua, mezeluri si carne in orice cantitate. Urmeaza trei zile de fructe si legume – fructe in limita a 500 grame pe zi, legume fara restrictii si lactate, maxim 500 grame pe zi. In ultimele trei zile se mananca din nou carne, mezeluri si oua, fara limite.

Dieta lui Catalin Crisan: Etapa 4, 13 zile   

In primele doua zile se mananca fructe, 500 grame pe zi, legume fara restrictie si lactate, maxim 500 grame pe zi. Urmatoarele trei zile sunt cele de carne – carne si mezeluri in orice cantitate. La una din mese se mananca o salata verde. Urmeaza doua zile de fructe si legume. Apoi o zi de lactate proaspete, maxim 500 de grame. Doua zile de fucte si legume. Trei zile carne si mezeluri.  

Etapa 5, 8 zile

In primele doua zile se mananca fructe si legume. Urmatoarea zi se mananca lactate proaspete. Urmeaza 2 zile de fructe si legume. Si trei zile de carne slaba si mezeluri.   

Etapa 6, 10 zile

In primele doua zile se mananca lactate, maxim 400 grame pe zi, fructe, maxim 500 de grame pe zi si legume fara limita de cantitate. Urmeaza opt zile in care se alterneaza cate o zi de fructe si legume cu o zi de carne, mezeluri si oua.

Sursa: https://libertatea.ro
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: