Cum slabeste Alina Puscas 2 kilograme in 3 zile. Dieta secreta, dezvaluita de vedeta

Publicat de Ana Ionescu in 12 Iunie 2020
Cum slabeste Alina Puscas 2 kilograme in 3 zile. Dieta secreta, dezvaluita de vedeta
Cum slabeste Alina Puscas 2 kilograme in 3 zile. Dieta secreta, dezvaluita de vedeta

Alina Puscas este mama a trei copii, un baietel, pe nume Alexandru, in varsta de 4 ani, Melissa, care are 2 ani si micuta Iris, de numai 8 luni. Pentru ca in ultima perioada a stat mai mult acasa, vedeta a marturisit ca s-a ales si cu cateva kilograme in plus.

A tinut o dieta fulger, cu orez, de care a aflat de la Monica Anghel. 

A reusit sa slabeasca 2 kilograme in 3 zile!

Alina Puscas a marturisit pe contul sau de Instagram ca este la dieta. Vedeta pare sa fi slabit deja 2 kg in 3 zile. 

"Sunt pentru prima oara in viata mea la dieta. Exista o diferenta foarte clara intre un regim alimentar sanatos si o dieta. Regimul alimentar sanatos l-am folosit si m-am tinut sau nu m-am tinut de el in functie de situatie, dar clar este ca acum sunt la dieta. O chestie foarte stricta care nu-mi permite trisarea", a declarat frumoasa realizatoare TV. 

Alina a marturisit ca a ajuns sa se confrunte cu kilograme in plus din pricina mancatului des.

"De ce am luat aceasta decizie? Dupa ce slabisem cateva kg, (…) am mancat de la ora 2 in fiecare zi pana la ora 10 constant, incontinuu si m-am ingrasat la loc. Mare prostie am facut, am mancat non-stop", a marturisit Alina Puscas. 

3 zile NUMAI orez!

"Am aflat dieta de la Monica Anghel si m-am hotarat sa o tin cu strictete pentru ca ea chiar da rezultate. Am inceput sa o tin acum 3 zile si am slabit deja doua kg, a spus Alina Puscas, pe Instagram.

Totusi, dieta pe care o foloseste Alina este una extrem de stricta. Vedeta explica faptul ca a fost nevoita sa consume un singur tip de aliment timp de trei zile, dincolo de apa.

"Ca sa intelegeti cum a inceput dieta. 3 zile NUMAI orez cu putin piper si foarte putina sare si bineinteles HIDRATAREA!", explica Alina Puscas.

Sursa: https://impact.ro
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: