Dieta cu tarate de grau

Publicat de Micu Adi Marian in 13 Aprilie 2020
Dieta cu tarate de grau
Dieta cu tarate de grau

Dieta cu tarate de grau este un regim de slabire usor, care nu iti pune in pericol sanatatea. Taratele au un continut mare de fibre, de aceea ajuta digestia si potolesc senzatia de foame.

In plus, taratele de grau te vor ajuta sa economisesti un numar important de calorii la fiecare masa pentru ca actioneaza ca un burete, absorbind o parte din grasimile rele si contribuind la eliminarea lor din organism.

Dieta cu tarate de grau impiedica asimilarea altor grasimi nesanatoase in organism, ceea ce inseamna ca nu se vor forma noi depozite adipoase. In schimb, pentru a avea energie, organismul va arde incet, incet stratul adipos deja existent.

Cum tii dieta cu tarate de grau

Este important sa gasesti un echilibru nutritiv care sa satisfaca toate nevoile organismul, si nu consumul in sine de cat mai multe tarate.

Zilnic este suficient sa consumi 9-10 lingurite de tarate de grau, impartite astfel:

Cum consumi taratele de grau

Inainte de micul dejun poti dizolva taratele intr-un pahar cu apa calduta sau le poti le poti consuma cu iaurt la micul dejun. La pranz le poti presara peste o salata. Deoarece taratele de grau nu furnizeaza organismului cantitatea necesara de calciu, este important sa consumi zilnic cate un iaurt.

Nu uita de consumul de legume si fructe, care completeaza restul vitaminelor si mineralelor esentiale. Consumul de apa este important in aceasta dieta, intrucat amplifica efectele detoxifiante ale fibrelor din taratele de grau.

Vei slabi treptat si organismul tau va avea un aport mai mare de fibre. Nu uita sa bei un pahar mare cu apa dupa masa.

Truc: Daca vrei sa incepi o dieta cu tarate de grau, incearca sa le consumi timp de 3 zile ca perioada de test, pentru a vedea cum reactioneaza organismul la ele, daca ai un tranzit intestinal imbunatatit si daca te simti in stare sa tii dieta timp de 2-3 saptamani.
Sursa: https://adevarul.ro
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: