5 minuni pe care le poate face un pahar cu apa calda pe stomacul gol

Publicat de Micu Adi Marian in 17 Mai 2020
5 minuni pe care le poate face un pahar cu apa calda pe stomacul gol
5 minuni pe care le poate face un pahar cu apa calda pe stomacul gol

Diminetile tuturor ar trebui sa inceapa in fiecare dimineata cu un pahar cu apa calda pe stomacul gol. Asadar, adio cafea!

Apa calda bauta dimineata poate face minuni pentru sanatate. Consumata in mod regulat apa calda poate aduce beneficii uriase organismului, ofera energie corpului si reduce deseurile metabolice din sistem. 

Iata 5 minuni pe care le poate face apa calda pentru organism daca este bauta dimineata, pe stomacul gol: 

Imbunatateste digestia

Apa calda bauta dimineata curata organismul de toxine si mentine sanatos sistemul digestiv deoarece ajuta la descompunerea alimentelor din stomac. 

Imbunatateste circulatia sangelui

Depunerile de grasime din organism sunt eliminate printr-un consum regulat de apa calda pe stomacul gol. Aceasta elimina toxinele si imbunatateste circulatia sangelui. 

Reduce congestia nazala

Apa calda poate ajuta la ameliorarea durerilor de cap si reduce congestia nazala. Bauta dimineata pe stomacul gol, apa calda ajuta in cazul gatului inflamat, iritat si uscat. In plus, apa calda usureaza crampele si relaxeaza muschii stomacului.

Ajuta sistemul limfatic

Deshidratarea este foarte periculoasa pentru organism. Lipsa apei din corp poate duce la perturbari ale somnului, tensiune arteriala si stres. Daca vei consuma regulat un pahar cu apa calda cu lamaie si miere dimineata organismul va fi hidratat si va avea o imunitate puternica. 

Scadere in greutate

La un studiu la care au participat femei supraponderale, apetitul lor a scazut simtitor, la fel si indexul masei corporale, dupa ce au consumat apa calda in fiecare dimineata, timp de 8 saptamani.

Sursa: https://medicaldaily.com
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: