Arnold Schwarzenegger recomanda 9 exercitii fizice pe care le poti face acasa

Publicat de Ana Ionescu in 29 Martie 2020
Arnold Schwarzenegger recomanda 9 exercitii fizice pe care le poti face acasa
Arnold Schwarzenegger recomanda 9 exercitii fizice pe care le poti face acasa

Arnold Schwarzenegger vine si el in ajutorul pasionatilor de sport cu cateva recomandari de exercitii fizice care sa te mentina in forma pe perioada carantinei.

Actorul a realizat un program de exercitii la exercitii la domiciliu, fara sa fie nevoie de un echipament special precum cel din salile de fitness.

Schwarzenegger a postat pe Reddit o lista de exercitii fizice pe care le poti face acasa, completata cu fotografii din trecut in care el apare efectuând fiecare exercitiu.

Programul de antrenament, spune el, ar trebui sa ajute persoanele pasionate de fitness sa ramana in forma chiar si in conditiile in care multe sali de sport s-au inchis din cauza epidemiei de coronavirus.

"Chiar si fara o sala de gimnastica, ne putem controla conditia fizica in timpul acestei pandemii", a scris el. "Greutatea corporala sau antrenamentul la mana libera este cea mai veche metoda din lume".

Antrenamentul include noua miscari: flotari, abdomene, genuflexiuni, ridicari pe varfuri pentru a lucra gambele, rasuciri de bazin si ridicari, tractiuni.

Actorul, pasionat de culturism, a oferit doua optiuni de antrenament: pentru incepatori si pentru avansati. Exercitiile sunt aceleasi, dar numarul de repetari este mai mare pentru persoanele cu experienta.

Arnold Schwarzenegger exercitii
Arnold Schwarzenegger exercitii

Schwarzenegger a precizat ca pentru a avea rezultate este foarte important ca programul sa fie impartit in reprize (adica sa faci pauze intre exercitii), pentru a face miscarile corecte.

Indiferent, o forma buna este esentiala, subliniaza Schwarzenegger si ar trebui sa impartiti miscarile in mai multe seturi (cu pauza, sa va odihniti intre ele) pentru a face miscarile corecte.

Sursa: https://insider.com
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: