Top aparate fitness pentru acasa. Care ti se potriveste?

Publicat de Micu Adi Marian in 03 Aprilie 2023
Top aparate fitness pentru acasa. Care ti se potriveste?
Top aparate fitness pentru acasa. Care ti se potriveste?

Foarte multe persoane din lipsa de timp, comoditate sau alte motive despre care nu vom vorbi in acest articol, prefera sa faca miscare de acasa. Ceea ce pana acum ceva timp parea un paradox, acum este o realitate, iar producatorii se aparate fitness o cunosc foarte bine. De aceea exista o multime de alternative in acest sens, utilizatorii avand libertatea de a alege dintr-o gama foarte variata, acel aparat care raspunde cel mai bine cerintelor si obiectivelor lor.

De ce avem nevoie de sport chiar si de acasa? Ei bine, pentru ca beneficiile pe care acesta le aduce in viata noastra sunt nenumarate. De la pierderea in greutate, un obiectiv aproape comun al celor care se apuca de sport, pana la sanatatea mentala si de la tonifierea muschilor si dobandirea unui organism de invidiat, pana la rezultate extraordinare in ceea ce priveste imbunatatirea sanatatii fizice, toate fiind rezultate fantastice ale unei discipline sportive. Deci, cu perseverenta, vom ajunge sa avem beneficii extraordinare, sa ne transformam organismul in sens pozitiv si sa avem, chiar o alta viata

Cele mai cautate aparate de fitness.

In continuare, vom prezenta cele mai cautate aparate de fitness care pot fi adapostite sub propriul acoperis si folosite ca atare.

Banda de alergat

Una dintre optiunile care se afla in topul preferintelor este banda de alergat. Acesta este un aparat care beneficiaza de o popularitate foarte mare in randul amatorilor se sport. Este un produs foarte eficient de altfel, de aici tragand-se in fond si aceasta popularitate a sa.

Prezenta pe piata cu diverse marimi si performante, este un produs care imbina atat eficienta (oferind un corp de invidiat dar si sanatos) cu ergonomia. Faptul ca poate fi pliat si depozitat atunci cand spatiul nu este prea generos, este un mare atuu al sau.

Deci daca te-ai hotarat sa urmezi un stil de viata sanatos care sa includa si sportul, daca vrei sa slabesti, daca ai ca obiectiv tonifierea organismului, atunci banda de alergat este o varianta pe care trebuie sa o iei in considerare. Cu ajutorul acestui aparat, in doar 60 de minute, vei arde 450 de calorii.

Bicicleta eliptica

Un alt produs pe lista noastra este bicicleta eliptica. Aceasta este o combinatie intre bicicleta statica, banda de alergat si stepperul. Pe langa grupele de muschi lucrate si posibilitatea de a progresa catre dezideratul unui corp perfect, are si alte beneficii precum recuperarea dupa o interventie chirurgicala si ajuta in problemele cu articulatiile si cu echilibrul.

Asadar, poate fi utilizata atat de cei care urmaresc tonifierea organismului dar si de cei care urmaresc cu precadere acele efecte terapeutice ale sale.

Bicicleta fitness

Un alt aparat la care se gandeste oricine atunci cand aude de aparate de fitness, este bicicleta statica. Orizontala sau verticala, cu roti spinner sau fara, te va ajuta sa iti urmaresti si sa iti atingi scopul, fara doar si poate. Fie ca acel scop este pierderea kilogramelor, tonifierea muschilor sau cultivarea unui organism sanatos. Exersand zilnic, acesta este ca si atins. Cuvintele de ordine sunt munca si seriozitate. Doar utilizand numele acestui aparat pe un motor de cautare vei gasi aceste multiple avantaje despre care am amintit anterior, iar acestea fac din bicicleta fitness pliabila unul din cele mai cautate aparate de fitness pe care le poti achizitiona pentru a face sport sub propriul acoperis.

Stepperul

Un alt produs din categoria celor cu ajutorul carora putem face sport acasa, este stepperul. Marele avantaj al acestuia este faptul ca reprezinta o alternativa mult mai ieftina decat omoloagele lui si surprinzator, cu rezultate mai mult decat satisfacatoare. Beneficiile sale se rasfrang puternic in sfera sanatatii, dar si in cea a dobandirii unui corp de invidiat.

Cum arata? Este o simpla treapta, iar asta ar putea sa dea inapoi anumiti potentiali utilizatori daca nu sunt documentati. O minima documentare insa, ii va revela importanta si va convinge orice doritor care nu vrea sa investeasca mult, sa se orienteze catre acest produs. Acesta ofera un exercitiu cardio si se incadreaza in ceea ce cunoastem sub numele de aerobic.

Ce poate face mai exact? Ei bine, in mai putin de 60 de minute te va ajuta sa pierzi 400 de colorii si de asemenea sa lucrezi nici mai mult nici mai putin decat toata musculatura din partea inferioara.

Aparatul de vaslit

Un alt aparat, de data aceasta mai putin cunoscut pentru cei nefamiliarizati cu sfera aparatelor de fitness, este aparatul de vaslit. Sunt absolut incredintat ca numai numele acestui aparat a convins deja un numar mare de cititori. De ce? Multi dintre noi intuim cam casi si ce muschi sunt implicati in procesul de vaslit si de asemenea intuim ca nu sunt putini si mai ales nu sunt grupe musculare de neglijat.

Un alt avantaj? Acela ar fi al impactului pe care il are asupra mentalului, transpunandu-ne in situatia unui sportiv de performanta care se pregateste pentru o competitie. Asadar, va puteti indrepta catre acest aparat de fitness si cu determinarea specifica, imprimata de situatia in care te vei transpune, vei dobandi rezultate de invidiat!

Sursa: https://diete24.ro/
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: