Simona Gherghe, avertisment despre pastilele pentru slabit

Publicat de Ana Ionescu in 27 Mai 2020
Simona Gherghe, avertisment despre pastilele pentru slabit
Simona Gherghe, avertisment despre pastilele pentru slabit

Dornica sa slabeasca cat mai repede, Simona Gherghe a marturisit ca a apelat la pastile pentru slabit. Vedeta a dezvaluit ca aceasta a fost o mare greseala, care i-a provocat mari probleme de sanatate.

Vedeta a povestit ca, in urma cu cativa ani, a fost la un pas de atac cerebral. Ea a cumparat niste pastile de slabit din farmacie si a scapat de 7 kilograme intr-o saptamana.

"As vrea sa fac precizarea ca e o poveste de acum multi ani. Cu mintea de acum, mi-as da doua palme. Eu niciodata nu am fost un om supraponderal. M-am intors dintr-o vacanta si am simtit ca ma ingrasasem putin. Erau 2-3 kilograme in plus, aveam 52 de kilograme. Si am zis sa vad ce pot face. Mergeam la sala, faceam sport, mi-am dat interesul. Intr-o zi am ajuns intr-o farmacie, nu cu scopul de a-mi cumpara pastile pentru slabit, dar sunt unele firme care cumpara inclusiv plasarea produselor lor in farmacii. Sunt vizile acolo, sub ochii cumparatorului. Mi-au aruncat privirea spre acele pastile si am intrebat-o pe farmacista ce e cu ele. Mi-a spus ca au mai luat si alte cliente si ca au fost foarte multumite, mi-a spus ca sunt doar pe baza de plante. Faptul ca eu le-am cumparat dintr-o farmacie pentru mine a fost o garantie.

Am luat acele pastile 10 zile. Dupa o saptamana am slabit 7 kilograme. Ajunsesem la 45 de kilograme. Stilista mea mi-a spus intr-o zi sa nu mai slabesc pentru ca nu mai imi erau bune nici hainele XS," a declarat prezentatoarea la Antena 3.

Avea dureri mari de cap

Simona Gherghe a mai marturisit ca dupa o saptamana de cand lua acele pastile a inceput sa o doara foarte tare capul si nu ii trecea cu nimic. Acela a fost momentul in care a decis sa mearga la medic.

"Nu mai aveam pofta de mancare, imi era foarte sete si dupa vreo 4-5 zile au inceput niste dureri ingrozitoare de cap. Am crezut ca o fi vreo migrena, dar durerea nu ceda cu nimic, cu niciun medicament. Tin minte ca dormeam si simteam durerea in somn. Cand paseam, simteam ca-mi da cineva cu un baros in tampla. Am decis sa merg la doctor. Mi-a luat tensiunea. Eu am o tensiune in jur de 11 cu 6. Se spune ca e tensiune de aviator, deci foarte mica. Iar medicul care mi-a luat atunci tensiunea s-a speriat, aveam 16 cu 10. E mare chiar si pentru cineva care sufera de hipertensiune," a povestit Simona Gherghe.

"Aceste pastile pe baza de plante mi-au dezechilibrat tot organismul.Medicul mi-a spus ca puteam face oricand un atac cerebral. Urmarile au fost foarte lungi, eu m-am chinuit vreo 6 luni sa reusesc sa-mi stabilizez tensiunea. Am luat aceleasi medicamente pe care le ia tatal meu, care e hipertensiv," a daugat Simona Gherghe.

Sursa: https://libertatea.ro
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: