Locuri de munca de acasa

Publicat de Micu Adi Marian in 19 Iulie 2022
Locuri de munca de acasa
Locuri de munca de acasa

Exista o varietate de locuri de munca care te pot plati sa stai acasa la munca si toate pot plati la intervale diferite. Niciunul dintre noi nu ne face placere sa lucreze si sa nu stie cand vom fi platiti pentru asta. La urma urmei, acesta poate fi semnul clasic al unei escrocherii si, uneori, ne putem ocupa de munca suplimentara pentru ca avem nevoie imediat de bani in plus.

Aceste locuri de munca la domiciliu va pot oferi un salariu constant.

Cu majoritatea acestor optiuni, puteti fi platit prin PayPal, carduri cadou sau chiar prin depunere directa. Depinde doar de platforma si de preferintele dvs. de plata, cand sunt disponibile mai multe optiuni de plata.

Uneori, ati putea chiar sa primiti un bonus de castig alegand o anumita metoda de plata, cum ar fi un bonus de 5% pentru alegerea cardurilor cadou.

Daca va veti deschide o firma trebuie sa stiti ca veti avea nevoie de un contabil pentru a va ajuta cu declaratia unica, impozitul pe venit, cifra de afaceri, active si pasive.

1. Lucreaza pentru tine

Una dintre cele mai usoare modalitati este sa va asigurati ca sunteti platit saptamanal este sa fii independent si sa lucrezi direct cu clienti independenti.

Lucrul pentru tine elimina intermediarul (adica o platforma independenta precum Fiverr sau Upwork). Aceasta inseamna ca evitati intarzierile de plata, taxele site-ului si lipsa confortului.

Lucrand direct cu un client, amandoi decideti asupra unui program de plata daca munca este recurenta.

Din moment ce lucrati acasa, cea mai usoara metoda de plata va fi PayPal. Trimiteti o factura odata ce o lucrare este finalizata si primiti banii imediat ce clientul aproba factura.

2. Lucrati pentru o Companie Nationala

Una dintre cele mai importante baze de date pentru joburi de lucru la domiciliu este FlexJobs. Trebuie sa platiti pentru a utiliza aceasta baza de date, dar ele prealeaza toate companiile pentru a prezenta numai locuri de munca legitime de la angajatori reali.

Exista peste 50 de categorii diferite de locuri de munca din care puteti cauta pentru a va gasi angajatorul ideal. De exemplu, puteti parcurge listele pentru evidenta contabila, asistenta pentru clienti, scriere si categorii educationale.

3. Upwork

Upwork este una dintre cele mai mari platforme freelance all-in-one. Este gratuit sa va alaturati si puteti licita pentru pana la 30 de proiecte in fiecare luna, plus primiti invitatii la interviu pentru alte propuneri de locuri de munca.

Va puteti conecta cu clientii pentru aproape orice activitate online, inclusiv scriere independenta, design grafic, introducere de date, servicii pentru clienti, codificare computerizata, traducere si servicii juridice.

4. Fiverr

O alta platforma independenta populara este Fiverr. Este similar cu Upwork, deoarece puteti fi platit pentru a face aproape orice sarcina in care munca finalizata poate fi livrata electronic.

Configurarea unui profil cu Fiverr va ofera o expunere suplimentara la potentiali clienti independenti.

Fiverr isi trage numele de la faptul ca freelancerii pot percepe 5 USD (sau mai mult) per concert. Pentru anumite sarcini, unii vanzatori percepe pana la 10.000 USD per sarcina. Acum este o zi de plata serioasa!

Multi clienti Fiverr le place sa angajeze freelanceri ca tine pentru a proiecta coperti pentru carti electronice, pentru a crea sigle de companie, a scrie postari pe blog, a crea videoclipuri digitale si inregistrari audio si alte sarcini pe care nu au abilitatile pentru a le indeplini.

5. Deveniti un asistent virtual

Site-urile web cauta constant asistenti virtuali de calitate. S-ar putea sa reusesti sa castigi bani de top la Fancy Hands, unde poti fi platit pentru 20 de minute de munca pentru o varietate de sarcini profesionale.

Exista doua tipuri diferite de locuri de munca. Lucrarile standard va ofera 24 de ore pentru a finaliza sarcina dupa conventie.

Solicitarile live trebuie completate in timp real cu clientul, la fel ca atunci cand suni un reprezentant live al serviciului pentru clienti pentru a te ghida prin rezervarea unei rezervari de hotel personalizate.

De la asistenta de birou pana la proiectarea si programarea site-urilor web, exista o sarcina pentru setul dvs. de competente.

6. Cautare web

Swagbucks este una dintre putinele platforme all-inclusive care va permite sa fiti platit pentru indeplinirea unei varietati de sarcini.

Daca unul dintre concertele tale freelance este scris sau cercetare pe web, poti sa „dublezi” efectuand cautari pe web prin motorul de cautare Swagbucks. Acest lucru va oferi aceleasi rezultate ale cuvintelor cheie ca si prin Google sau Bing.

La fel ca unele dintre celelalte recomandari din aceasta lista, puteti fi platit pentru a viziona videoclipuri, a participa la sondaje sau a juca, de asemenea, pentru puncte de recompensa.

7. Joburi de scriere online

Castigati pana la 50 USD per articol la Jobs de scriere online. Salariul va varia in functie de abilitatile dvs. de scris si de lungimea articolului. Veti primi plata saptamanal prin PayPal pentru toate lucrarile finalizate.

Cele mai multe articole vor fi pentru site-uri web care doresc continut optimizat pentru SEO si vor fi pe o varietate de subiecte. Puteti vizualiza joburile finalizate recent pentru a va face o idee despre clientela care angajeaza scriitori independenti prin Jobs de scriere online.

8. Vinde manuale si carti folosite

Castigati bani in plus vanzand cartile si manualele folosite pe Bookscouter. Tot ce trebuie sa faceti este sa introduceti codurile ISBN pentru fiecare carte, iar Bookscouter va compara preturile de cumparare de la 35 de furnizori diferiti.

33. Vand produse electronice nefolosite

Daca aveti un sertar plin cu telefoane mobile vechi si alte dispozitive electronice nefolosite care doar aduna praf, este posibil sa le puteti vinde instantaneu pe Decluttr.

Aplicatia Decluttr va permite sa scanati codul de bare al DVD-urilor si al jocurilor video nedorite sau puteti introduce numarul de serie al telefoanelor si tabletelor vechi. Odata ce articolele tale ajung la depozitul Decluttr, plata prin PayPal este trimisa in 24 de ore.

9. incepeti propria afacere de dropshipping

Ati comandat vreodata de la un vanzator tert pe Amazon sau eBay? Daca raspunsul este da, sunt sanse ca vanzatorul sa nu fi atins niciodata produsul.

In schimb, au colaborat cu un producator care expediaza produsul direct din depozitul lor atunci cand se face o achizitie. Expeditorul drop castiga un mic profit din fiecare vanzare prin aceasta forma de arbitraj cu amanuntul. Este posibil sa fiti platit saptamanal.

10. Plimbati cainii

O alta optiune este de a oferi servicii de ingrijire a animalelor de companie la domiciliu. Indiferent daca doriti sa plimbati cainii sau sa conduceti o ingrijire pentru animale de companie, acesta este un alt potential flux de venituri care va poate permite sa lucrati ori de cate ori doriti.

Acestea sunt doar cateva idei de joburi pe care le puteti presta de acasa. Mai multe despre telemunca vs munca la domiciliu veti gasi pe blogul calculator-salariu.net

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Turism
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: