La 102 ani s-a vindecat de coronavirus. A fost supranumita "Nemuritoarea"

Publicat de Ana Ionescu in 30 Martie 2020
La 102 ani s-a vindecat de coronavirus. A fost supranumita "Nemuritoarea"
La 102 ani s-a vindecat de coronavirus. A fost supranumita "Nemuritoarea"

O femeie in varsta de 102, nascuta in 1917 s-a vindecat de temutul coronavirus, despre care se stie ca afecteaza cel mai tare persoanele in varsta.

Se pare ca Lina insa a invins virus si este una dintre cele mai batrane persoane din lume care s-a vinecat de Covid-19. In timpul vietii sale, femeia a trecut prin doua razboaie mondiale si s-a confruntat cu multe momente dificile: moartea fiului sau si un divort.

"Povestea Linei, in varsta de 102 ani, este o speranta ca lupta cu coroavirusul nu este imposibila", a declarat medicul care a ingrijit-o pe batrana, Raffaele De Palma, sef de medicina si imunologie clinica la spitalul San Martino din Genova.

A fost numita de medici "Nemuritoarea"

Doamna Lina a fost numita de medicii care au ingrijit-o "Nemuritoarea".

Ea traieste intr-un azil de batrani si in urma cu doua saptamani a inceput sa se simta rau. A fost internata cu insuficienta cardiaca, a spus spune Vera Sicbaldi, unul dintre medicii care au avut grija de ea.

"Ne-am dat seama ca are probleme respiratorii dupa ce testul pentru coronavirus a iesit pozitiv", a explicat medicul.

"Aveam putine sperante ca va supravietui, mai ales ca acest virus loveste foarte tare in batrani. Prin minune, doamna Lina s-a vindecat fara sa apelam la terapii. Nu ne explicam cum s-a intamplat asta. Dar aceasta intamplare ne da incredere", a mai spus medicul.

Povestea Linei

In ciuda varstei inaintate, medicii din Italia care au tratat-o au marturisit ca doamna Lina este foarte lucida si ii place sa discute. Batrana chiar le-a marturisit medicilor detalii din viata ei, care arata ca un film.

Sursa: https://tg24.sky.it
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: