Dieta militara: slabesti 5 kilograme in 3 zile

Publicat de Ana Ionescu in 03 Mai 2020
Dieta militara: slabesti 5 kilograme in 3 zile
Dieta militara: slabesti 5 kilograme in 3 zile

Dieta militara este o diete destul de stricta, care te va ajuta sa slabesti rapid 5 kilograme. Dupa cum ii spune si numele, dieta militara trebuie tinuta cu strictete, fara sa te abati de la reguli.

Aceasta dieta se bazeaza pe defalcare chimica si din acest motiv nu trebuie sa schimbi ingredientele din acest plan de slabit cu altele care par asemanatoare. Sarea si piperul sunt singurele condimente acceptate.

Dupa terminarea celor 3 zile de dieta, consuma alimentele pe care le mananci de obicei, cel putin 4 zile. Poti repeta planul de dieta, dupa cele 4 zile, daca doresti si consideri ca este necesar.

Iata meniul pentru cele 3 zile de dieta militara:

Ziua 1

Mic dejun:

Pranz:

Cina:

Ziua 2

Mic dejun:

Pranz:

Cina:

Ziua 3

Mic dejun:

Pranz:

Cina:

Pe parcursul celor 3 zile poti consuma cafea si ceai in orice cantitate, cu conditia sa nu folosesti zahar sau lapte pentru a le indulci. De asemenea, este recomandat consumul cat mai ridicat de apa poti bea si apa cu lamaie. 

Nu sunt premise gustarile între mese. Nu ai voie sa bei lapte, sucuri de fructe sau sa consumi dulciuri, alte fructe decat cele indicate, îndulcitori artificiali (stevia este permisa).

Asa cum in armata soldatii au un program strict si dieta militara presupune reguli pe care trebuie sa urmezi indeaproape pentru a avea rezultate. Trebuie sa mananci mereu la acceleasi ore si sa nu schimbi meniul.

Sursa: https://realitatea.net
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: