Dieta cu supa de varza: slabeste 5 kilograme in 7 zile

Publicat de Ana Ionescu in 28 Aprilie 2020
Dieta cu supa de varza: slabeste 5 kilograme in 7 zile
Dieta cu supa de varza: slabeste 5 kilograme in 7 zile

Supa de varza este ideala pentru a slabi usor si in timp scurt. Celebra dieta cu supa de varza te poate ajuta sa slabesti 5 kilograme intr-o saptamana.

Datorita continutului mare de fibre, supa de varza alunga senzatia de foame si nici nu contine multe calorii. De asemenea, continutul bogat in vitamine, minerale si antioxidanti, detoxifica organismul si nu te expune riscului de carente nutritionale, cum se intampla in cazul altor diete de slabire.

Dieta cu supa de varza: cum se tine 

Dieta se tine o saptamana si trebuie sa mananci supa de varza la fiecare masa, inclusiv la micul dejun, in ce cantitate doresti.

In primele patru zile ale dietei ai voie sa mananci, in afara de supa de varza, doar legume fierte si 1-2 fructe. Stai departe de banane, struguri, fasole boabe, mazare, cartofi, bauturi indulcite, care sunt prea bogate in zaharuri si te-ar putea impiedica sa slabesti.

In a cincea si a sasea zi de regim poti include in meniu, in plus fata de supa de varza, putina carne de pui, de vita sau peste (o portie de 100-120 g) si 1-2 linguri de branza de vaci degresata.

In ziua a 7-a, alaturi de supa, poti manca o portie de orez integral si legume fierte.

Dieta cu supa de varza are rezultate rapide, daca nu trisezi pe parcursul celor sapte zile de regim. Poti prelungi dieta cu inca maximum o saptamana. Ulterior, insa, reia regimul doar dupa ce faci pauza 6-8 saptamani.

Sursa: https://avantaje.ro
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: