Dieta cu sfecla rosie: slabesti 6 kilograme intr-o saptamana
Publicat de Micu Adi Marian in 08 Iunie 2020Sfecla rosie este una adevarat medicament natural. Are numeroase beneficii pentru sanatate si te poate ajuta sa slabesti. Este o sursa excelenta de vitamina A, vitamina B1, B2, B6, C, sodiu, calciu, surf, cupru, iod, potasiu ori antioxidanti, motiv pentru care este recomandata si in diete.
Este bogata in fitonutrienti, are efect antioxidant, antiinflamator si detoxifiant. Sudiile au aratat ca sfecla lupta impotriva cancerului, in special cel de colon, este un tonic excelent pentru ficat si purifica sangele.
Cum se tine dieta cu sfecla rosie
Tot ce trebuie sa faci este sa bei de doua ori pe zi, inainte de pranz si inainte de cina, un pahar de suc de sfecla rosie, portocala si morcov, dar si sa urmezi urmatorul regim alimentar:
Luni
- Micul dejun: doua felii de paine prajite cu o ceasca de ceai.
- Pranz: o portie de orez brun si o salata de legume crude.
- Cina: un mar si o supa de legume.
Marti
- Micul dejun: un iaurt cu cereale.
- Pranz: pui la cuptor, o salata de sfecla rosie.
- Cina: doi cartofi copti, un fruct.
Miercuri
- In aceasta zi ai acelasi meniu ca cel de luni.
Joi
- Micul dejun: iaurt cu cereale.
- Pranz: pui la gratar cu salata de sfecla si rosii.
- Cina: ciorba si spanac.
Vineri
- Micul dejun: iaurt cu cereale, doua felii de paine prajita.
- Pranz: orez brun cu peste
- Cina: un piure de dovleac.
Sambata se repeta meniul de joi.
Duminica
- Micul dejun: iaurt cu cereale.
- Pranz: pui cu salata de sfecla.
- Cina: salata de cartofi, cu un ou, orez si rosii.