Cum obtii creditul de care ai nevoie

Publicat de Micu Adi Marian in 03 August 2022
Cum obtii creditul de care ai nevoie
Cum obtii creditul de care ai nevoie

Cand vine vorba de sanatatea ta financiara, scorul tau de credit joaca un rol vital. In timp ce majoritatea oamenilor inteleg ca scorul lor de credit este cheia pentru a obtine aprobarea pentru un imprumut, nu toti isi dau seama ca a avea un scor mare de credit le imbunatateste si finantele.

Acest lucru se datoreaza faptului ca un scor mare de credit va poate economisi bani. Cu cat scorul dvs. de credit este mai mare, cu atat rata dobanzii la care va calificati este mai mica, economisind astfel bani pe durata imprumuturilor.

Din acest motiv, aceasta postare va va ghida prin scorul dvs. de credit, de la tot ceea ce il determina, ce ajuta si dauneaza unui scor, ce duce la credit prost, cum sa va verificati scorul si, cel mai important, cum sa va imbunatatiti creditul.

Scorul dvs. de credit intra chiar in joc in obtinerea unui loc de munca! La fel ca si in cazul asiguratorilor auto, angajatorii si-au facut propriul numar. Au gasit o relatie intre angajatii buni si un scor mare de credit, de asemenea.

Dupa cum puteti vedea, sa va asigurati ca aveti cel mai mare scor de credit este vital nu numai pentru a obtine aprobarea pentru un imprumut, ci si pentru a va economisi bani pe asigurare si chiar pentru obtinerea unui loc de munca.

Te-ar putea interesa:

Exista 5 domenii care compun scorul dvs. de credit:

Fiecare dintre aceste categorii reprezinta un procent diferit din scorul tau.

Daca mergeti cu una dintre agentiile de raportare a creditului, platiti pentru scorul dvs., astfel incat sa nu fiti pacalit sa platiti pentru monitorizarea lunara. De asemenea, puteti obtine scorul gratuit dupa ce aplicati pentru credit. Creditorii sunt acum obligati sa va trimita scorul dvs. de credit dupa ce solicitati un imprumut.

Sursa: https://www.bancatransilvania.ro/credite
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: