Cum a slabit Adina Buzatu 45 de kilograme
Publicat de Micu Adi Marian in 27 Mai 2020Stilista Adina Buzatu a reusit sa slabeasca 45 de kilograme dupa ce a nascut. Vedeta a marturisit ca este mare consumatoare de carne, asa ca i-ar fi fost foarte greu sa opteze penru o dieta care sa nu includa acest aliment.
A ales in schimb sa aiba o alimentatie echilibrata si sa consume carbohidrati intr-o cantitate cat mai mica. A ales sa tina o dieta hiperproteica si in doar cateva luni a slabit spectaculos.
Pe langa aceasta dieta, a practicat foarte mult sport – 2 ore pe zi inota plus cate o sedinta de masaj zilnic. Astfel desi a slabit atat de mult intr-un interval scurt de timp Adina Buzatu nu a ramas cu urmari la nivelul fermitatii pielii.
Secretul sau: sportul
Adina Buzatu a marturisit ca secretul unei siluete perfecte este insa sportul. Dietele vor avea in general un efect temporar. Fara o miscare fizica si o alimentatie echilibrata dupa o scadere in greutate, kilogramele vor aparea din nou.
Dieta hiperproteica recomandata de stilista Adina Buzatu garanteaza ca, dupa numai 2 luni, femeile pot sa slabeasca 12-17 kilograme in timp ce barbatii slabesc 15-20 de kilograme. Rezultatele incep sa se vada rapid, in numai 4 zile de la inceperea dietei, dar atentie: o cafea cu zahar, o guma de mestecat sau o gura de alcool poate intrerupe procesul de ardere a grasimilor.
Se recomanda ca seara, dupa ultima masa, sa se bea o cana de ceai chinezesc antiadipos.
Etapa 1 dureaza 2 saptamani si permite
- carne de orice fel inclusiv carnati, mezeluri sau mititei, in orice cantitate, fiarta sau fripta.
- oua fierte
- grasime: slanina, costita, unt, margarina, maioneza
- supa de carne fara zarzavat
- branza, telemea, cascaval
- masline, castraveti, muraturi dar nu preparate cu zahar
- condimente: sare, boia, mustar
- apa, ceai, cafea cu zaharina
Etapa 2 dureaza doua saptamani si in aceasta perioada, alimentelor din etapa 1 li se mai adauga salata verde, varza, telina, dovleac si ardei gras.
Etapa 3 dureaza si aceasta tot 2 saptamani si pe langa alimentele din etapele 1 si 2 se mai adauga ceapa, usturoi, fasole verde, rosii, ardei iute, fructe (zmeura, visine, mure) si suc de lamaie.
Sursa: https://slabescu.ro