6 moduri in care poti castiga bani cu Facebook

Publicat de Micu Adi Marian in 19 Iulie 2022
6 moduri in care poti castiga bani cu Facebook
6 moduri in care poti castiga bani cu Facebook

Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume. Indiferent daca detineti o afacere cu drepturi depline sau aveti un singur articol de vandut, oricine poate castiga bani cu Facebook.

Daca folosesti Facebook doar pentru a trimite mesaje prietenilor si a raspunde la chestionare, ia in considerare unele dintre aceste sugestii pentru a-ti creste veniturile sau pentru a incepe o agitatie secundara.

Ce poti vinde pe Facebook?

Aproape orice poate fi vandut pe Facebook. Cei mai multi oameni folosesc Facebook pentru a-si vinde masinile uzate, articole second-hand, articole lucrate manual, carti electronice si pentru a-si face publicitate vanzarilor de garaj de weekend.

Cateva lucruri pe care nu le puteti vinde pe Facebook includ:

In general, poti vinde orice pe Facebook pe care il poti cumpara dintr-un magazin local fara a fi nevoie sa arati un act de identitate cu fotografie sau reteta medicului.

Utilizeaza aplicatia convertor valutar pentru a face rapid si usor conversia in urmatoarele monede: euro, dolari, lei. Curs valutar banci iti afiseaza cursul valutar de la principalele banci din Romania.

Cum sa faci bani cu Facebook

Odata ce profilul tau este gata de functionare, acum esti gata sa incepi sa castigi bani. in multe cazuri, veti vinde articole sau servicii pe care le detineti deja. Dar, vom include si alte cateva sugestii.

1. Scrieti o postare pe Facebook

Daca vrei doar sa vinzi prietenilor tai actuali de pe Facebook, poti scrie o postare. in sectiunea „La ce te gandesti?” camp, incepeti sa introduceti ceea ce doriti sa vindeti. De asemenea, puteti include si o imagine a articolului.

Postarile sunt distribuite numai prietenilor tai, dar pot fi vazute de altii pe care nu stii daca prietenul tau distribuie postarea.

Poate ati vazut propriile dvs. cercuri de prieteni vanzand masini, proprietati imobiliare si alte bunuri in loc sa treceti prin bataia de cap de a le vinde unui strain. Daca nu ati vandut niciodata nimic pe Facebook, puteti folosi postarile lor ca exemplu pentru a va modela postarea.

Urmariti pe Facebook Messenger

Odata ce un prieten sau un membru al grupului isi exprima interesul, continuati conversatia pe Facebook Messenger. Acest serviciu privat de mesagerie prin chat va permite sa pastrati legatura cu clientii anteriori si cu potentialii clienti care nu au facut o vanzare prima data.

2. Alaturati-va grupurilor locale de cumparare si vanzare

Daca incercati sa vindeti pe plan local, exista sanse mari sa nu vindeti unui prieten. De aceea, trebuie sa va alaturati grupurilor locale de cumparare si vanzare. Facebook face foarte usor de vandut, deoarece de obicei puteti crea postarea intr-un grup si aveti optiunea de a alege alte grupuri inainte ca postarea sa fie live.

De exemplu, sa presupunem ca doriti sa va vindeti masina. Cel mai probabil, orasul sau judetul dvs. local are cel putin doua grupuri diferite de cumparare si vanzare care accepta inregistrari de masini second hand. Chiar daca faci o singura postare, aceasta apare in mai multe grupuri si ajungi sa ajungi la mai multi membri Facebook.

3. Vinde pe Facebook Marketplace

Nu uitati sa vindeti si pe Facebook Marketplace. Piata este o functie gratuita, unde puteti cumpara, vinde sau tranzactiona aproape orice in zona dvs. locala.

Desi nu este la fel de specializat ca grupurile locale de cumparare si vanzare, toata lumea are acces la Facebook Marketplace, astfel incat sa poata impartasi cu usurinta postarea ta prietenilor si poate chiar sa gaseasca acel ceva special pe care l-au cautat.

4. Castigati bonusuri pentru recomandarea unui prieten

Folositi un serviciu online pe care pur si simplu il iubiti si pe care doriti sa il impartasiti cu altii? Recomandarile din gura in gura sunt una dintre cele mai eficiente forme de publicitate. Companiile stiu acest lucru si de aceea ofera bonus pentru recomandarea unui prieten atunci cand prietenii tai se alatura prin intermediul retelelor sociale.

5. Creati reclame Facebook

Puteti crea anunturi pentru pagina altcuiva sau pentru pagina dvs. Prietenul meu Bobby ii invata pe oameni cum sa castige 1.000 USD sau mai mult pe luna pentru difuzarea reclamelor Facebook pentru alte companii si bloguri. El este cunoscut drept Millennial Money Man si are un curs numit The Facebook Side Hustle Course. El a inceput sa creeze reclame pentru alti oameni ca o agitatie secundara si a devenit venituri de masa.

6. Deveniti un Social Media Manager

Daca sunteti cunoscator al retelelor sociale, puteti fi platit si pentru a gestiona conturile de retele sociale corporative. Responsabilitatile tale ar putea include:

Daca sunteti priceput la Facebook, aceasta poate fi o oportunitate perfecta de a lucra de acasa si de a obtine un venit cu jumatate de norma cu ore flexibile.

Sursa: https://www.facebook.com
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: