Carmen Bruma te invata cum sa ai un abdomen perfect, in timp-record

Publicat de Ana Ionescu in 18 Iunie 2020
Carmen Bruma te invata cum sa ai un abdomen perfect, in timp-record
Carmen Bruma te invata cum sa ai un abdomen perfect, in timp-record

Carmen Bruma este una dintre cele mai cunoscute vedete care promoveaza un stil de viata sanatos si practicarea sportului.

Recent, iubita lui Mircea Badea le-a invatat pe admiratoarele sale cum sa obtina un abdomen perfect, in timp-record, pentru a afisa o silueta de invidiat la plaja. 

Grasimea din zona abdominala, periculoasa

Grasimea din zona abdominala nu este doar inestetica, dar poate indica si probleme de sanatate. Chiar si persoanele cu o greutate si un indice de masa corporala (IMC) normale pot avea risc crescut de boli cardiovasculare daca grasimea este concentrata in interiorul abdomenului. Pentru a veni in ajutorul doamnelor care au probleme cu grasiminea in zona in aceasta zona, Carmen Bruma a realizat programul Abdomenul de Urgenta. 

“Scopul noului meu program este sa le dea femeilor ceea ce-si doresc atunci cand vine vara: un abdomen plat, o supersilueta de plaja si sa darame mituri inca existente conform carora trebuie sa faci mii de abdomene zilnic pentru a scapa de burta inestetica. Ideea acestui program mi-a venit in timpul starii de urgenta, l-am creat in acea perioada si l-am filmat imediat dupa terminarea primei etape de restrictii, cu respectarea exacta a regulilor de distantare sociala”, a marturisit Carmen Bruma.

3 saptamani de regim alimentar si 5 antrenamente

In perioada de izolare prin care am trecut, foarte multi dintre noi au realizat ca e important sa depinzi de cat mai putine lucruri din exterior, sa inveti sa faci sport acasa, fara echipamente suplimentare, sa-ti controlezi si sa-ti adaptezi dieta, sa gatesti, sa te ingrijesti singur.

“Programul Abdomenul de Urgenta te invata sa faci sport acasa, fara accesorii suplimentare, sa-ti implementezi niste obiceiuri alimentare sanatoase care te vor ajuta sa-ti mentii greutatea pe termen lung. M-am straduit sa le ofer celor interesati solutia ideala, rapida, sanatoasa si accesibila pentru a obtine abdomenul mult visat“ adaugat Carmen Bruma.

Sursa: https://dcnews.ro
Distribuie in:
Te-ar putea interesa: